مواد لازم برای ماهی سوخاری
- فیله ماهی 450 گرم
- آرد سوخاری 1 پیمانه
- آرد سفید 1 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 حبه
- نمک، فلفل، ادویه ماهی به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه ماهی سوخاری خوشمزه
مرحله اول مزه دار کردن ماهی است که برای این کار، ابتدا پیاز را خلالی کرده و سیر را رنده می کنیم؛ کمی نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه می کنیم. حالا ماهی را داخل این مواد گذاشته و برای چند ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
مرحله دوم: آماده سازی مواد سوخاری
داخل ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته به آن نمک و ادویه می زنیم و مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. داخل دو ظرف دیگر هم آرد سوخاری و آرد سفید را ریخته و آماده می گذاریم.
مرحله سوم: آغشته کردن ماهی به مواد سوخاری
تکه های ماهی را از داخل پیاز خارج کرده و اول داخل آرد سفید می زنیم تا کاملا به آرد سفید آغشته شود، سپس داخل تخم مرغ غلتانده و بعد در پودر سوخاری بزنید. حالا ماهی کاملا روکش شده داخل ظرف مناسبی گذاشته و برای 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
مرحله چهار: پخت ماهی سوخاری
داخل تابه دیواره بلندی را به اندازه 1 تا 2 سانتی متر روغن ریخته، گرم که شد ماهی را در روغن داغ انداخته و سرخ می کنیم تاکاملا مغز پخت شود.
مرحله آخر: سرو ماهی سوخاری
بعد از اینکه ماهی کاملا سرخ شد؛ روی دستمال روغن گیر گذاشته و اجازه دهید روغن اضافی آن گرفته شود. حالا در کنار انواع سبزیجات بخار پز یا سیب زمینی سرخ شده نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه فیله ماهی سوخاری
- ماهی سوخاری یکی از لذیذ ترین روش های طبخ ماهی است که برای این منظور بهتر است از ماهی های بی استخوان و یا فیله استفاده کنید که موقع سرو دچار مشکل نشوید.
- اگر ادویه ماهی در دسترس نداشتید از مقداری پودر سیر، آویشن استفاده کنید.
- اول روغن را با حرارت بالا گرم کنید و بعد حرارت را ملایم کرده تا کاملا ماهی مغز پخت شود.
- برای مزه دار کردن ماهی از 1 قاشق غذا خوری سس مایونز هم می توانید استفاده کنید.
منبع: سلام دنیا